Başkanımız Necati Çolak’ın Kurban Bayramı Mesajı..

Başkanımız Necati Çolak’ın Kurban Bayramı Mesajı.. , Güncel

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çolak mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar çok özel günlerdir. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhu bayram günlerinde daha da gelişir ve pekişir. Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramları, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı gibidir. Kurban Bayramı’nı böylesine güzel manevi heyecanlarla karşılarken, hükümetimizin ve yerel yönetimlerimizin başarılı çalışmaları sayesinde, milletimizin her yeni bayrama biraz daha mutlu girdiğini görmenin sevinci içindeyiz. Güzel ilçemizin yaşam kalitesinin her geçen gün arttığı, her alanda öncü ve örnek bir ilçe haline getirme hedefiyle çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Bugüne kadar Kaman için önem arz eden birçok çalışmayı hayata geçirdik. İnşallah Kurban Bayramı’ndan sonra çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak. Biz bütün gayretimizle güzel ilçemizi çok daha güzel günlere kavuşması için çalışıyoruz. İnanıyorum ki Kaman’ımızın yarınları çok daha güzel olacak.

Bayramı bayram kılan güzelliklerin paylaşıldıkça artacağına olan inancımızla, Kaman’ımızın, Türkiye’mizin ve tüm İslam âleminin mübarek kurban bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.”

Necati Çolak

Kaman Belediye Başkanı