BELEDİYEMİZ MİNİK BAŞKAN'A EMANET EDİLDİ…

BELEDİYEMİZ MİNİK BAŞKAN'A EMANET EDİLDİ… , Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 60. Yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim öğrencisi Elif Sena KAYA temsili başkanlık görevini üstlendi.

Makam koltuğunun öğrencilere devredilmesi ve öğrencilerin isteklerini ilgili kişilere iletmesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın en güzel geleneklerinden bir tanesi olan belediyemizde; bu yıl makam koltuğunu Elif Sena KAYA’ya devreden Başkanımız Erhan TALU Minik Başkanımızın Taleplerini dinledi ve her mahalleye bir çocuk oyun alanı isteyen talebinin de sözünü verdi.

Ziyaret sonunda Başkanımız, minik misafirimize çeşitli hediyeler verdi.

Belediye Başkanımız Erhan TALU tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. TALU; “Dünya’da çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayram 23 Nisan’dır. Bu bayram Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere olan güveninin ve sevgisinin en büyük göstergesidir. Sizler geleceğimizin teminatısınız. Sizlerin nezdinde tüm çocuklarımızın bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.