Özel Zehra Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Değerli Öğrenci ve Öğretmenlerinden Anlamlı Proje , Güncel

“Şanlıurfa ‘ya bağlı Karaköprü ilçesinde bulunan Özel Zehra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin Müdür Yardımcısı Muzaffer UÇAN’ın Öğrencilerine Vatan, Millet sevgisi aşılamak, bayrak sevgisini onların yüreklerinde yaşatmak, Kahraman Askerlerimize destek amacıyla okullarını Türk Bayraklarıyla Donatmak Projesi kapsamında Belediyemizin desteği için öğrencilerimizden gelen teşekkür mesajı bizleri de onura etmiştir.

Bu Güzel Projede Yer Almamızı Sağlayan Özel Zehra Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Muzaffer UÇAN’a Teşekkür Eder Tüm Öğrencilerimize Selam ve Sevgiyle kucaklıyoruz.” Erhan TALU

milliyet.com.tr