Türkiye Belediyeler Birliğinden Kaman Belediyesine Çöp Kamyonu

Türkiye Belediyeler Birliğinden Kaman Belediyesine Çöp Kamyonu , Güncel

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Kaman Belediyesine 2019 model Ford Kargo 1833 ve araç üst ekipmanı olarak 15 m3 tam otomatik hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı hibe edildi.

Belediyenin mevcut araçlarının çok eski ve sürekli arıza açtığını söyleyen Belediye Başkanımız Necati Çolak “Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen 2019 Model Ford Kargo çöp aracı 9 Mayıs 2019 itibariyle Belediyemize teslim edildi. Rabbim utandırmasın, ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Söz konusu kamyonu hibe ederek araç filomuzu güçlendiren ve belediyemize destek olan Türkiye Belediyeler Birliğine, Genel Sekreteri Sayın Ahmet Kazan’a ilçe halkımız adına en kalbi duygularımla teşekkür eder şükranlarımı sunarım.” dedi.